Πέμ, 10/07/2010 – 23:33
Αγαπητοί φίλοι,
Η απόφαση των πολιτών είναι σεβαστή. Τα δύο επόμενα χρόνια είναι καθοριστικά για την πορεία ανάπτυξης της Χώρας μας. Εύχομαι η νέα κυβέρνηση να υιοθετήσει συνετή στάση και να κάνει υπεύθυνες επιλογές για το καλό του τόπου.
Η επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία θα είναι μέρα αυτοκριτικής και αυτοκάθαρσής, αλλά και δυναμικής αντιπολίτευσης. Δεν έχουμε χρόνο για παρατεταμένη εσωστρέφεια. Η διεθνής οικονομική κρίση απαιτεί από εμάς υπεύθυνη και σοβαρή παρακολούθηση των επιλογών της νέας κυβέρνησης και δυναμική παρέμβαση.
Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για τα θέματα που απασχολούν την Αρκαδία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιούς μου με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και σε όλα τα στελέχη και τους φίλους που πήραν μέρος σε αυτή τη μάχη.
Οι συνθήκες που διαμόρφωσε το εκλογικό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία απαιτούν ένα νέο ξεκίνημα για να ξαναχτίσουμε από την αρχή τη σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο, για να αναδείξουμε με απόλυτη ειλικρίνεια και πίστη τις αρχές της παράταξής μας.
Οι νέοι άνθρωποι που συστρατευτήκαμε στη μάχη, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη Χώρα και την παράταξη θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, περισσότερο αποφασισμένοι, περισσότερο δυνατοί, με ακόμη μεγαλύτερη συναίσθηση του καθήκοντός μας.
Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους της παράταξης για τον έντιμο αγώνα που έδωσαν, αλλά και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Είναι μεγάλη η τιμή και η ευθύνη.
Έχω τη διάθεση και τις δυνατότητες να προσφέρω στο νομό μας, το έχω κάνει στο παρελθόν και θα συνεχίζω να παλεύω από οποιαδήποτε θέση.
Η Αρκαδία ήταν και θα παραμείνει η προτεραιότητά μου.

 


Comments are closed.