Η σιωπηρή πλειοψηφία θα αντιπαρατεθεί με τον παλαιοκομματισμό
Τρί, 04/17/2012 – 21:58
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την παράταξή μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, με την επιλογή ως υποψηφίου βουλευτή.
Θέλω να εκπροσωπήσω τη «σιωπηρή» πλειοψηφία των πολιτών που επιδιώκουν να επικρατήσει μια διαφορετική άποψη στην πολιτική, που επιθυμούν τη δημιουργία μίας νέας σχέσης πολίτη και πολιτικού. Μίας σχέσης που δεν θα βασίζεται σε πρακτικές του παρελθόντος, όπου ο πολιτικός θα αντλεί τη δύναμη του από τον απλό πολίτη, μιας σχέσης που θα βασίζεται σε αξίες, προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου και στην υλοποίηση συγκεκριμένων στόχων.
Αυτή η «σιωπηρή πλειοψηφία» ζητεί από τους πολιτικούς να μην εκπροσωπούν στην εκλογική τους περιφέρεια το κόμμα τους αλλά τους ίδιους τους πολίτες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Νιώθουν αγανακτισμένοι, αισθάνονται ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και αποστρέφονται το σύστημα εξουσίας που έφτασε την Ελλάδα ως εδώ.
Η «σιωπηρή πλειοψηφία» λοιπόν θα αντιπαρατεθεί σε αυτές τις εκλογές με τον παλαιοκομματισμό που έφθασε την πατρίδα μας ως εδώ. Στις 6 Μαίου ζητώ την ψήφο των Αρκάδων για να κάνουμε μια νέα αρχή. Για να πούμε “ως εδώ” σε όσους επιθυμούν να μην αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον τόπο. Το κοντέρ μηδένισε. Εάν πιστεύεις σε αυτή τη νέα αρχή, τότε οι δρόμοι μας θα συναντηθούν στην κάλπη


Comments are closed.